Godło Orła Białego

Jadłospis

  Pierwsze Śniadanie
8:00 - 8:15
Drugie Śniadanie
11:00 - 11:15
Obiad
13:00 - 13:30
20.11.2017r.
 Pieczywo mieszane z masłem, pasztetem drobiowym, ogórek warszawskisałata Herbata z cytryną. Jabłko. 
Deser czekoladowy monte. Woda mineralna niegazowana z miodem i cytryną.
Zupa krem serowa z grzankami i zieloną pietruszką. Makaron z sosem bolongnese  z mięsem mielonym i warzywami.
. Kompot  malinowy.
Wtorek
21.11.2017r.

Pieczywo mieszane z masłem, powidłami śliwkowymi. Płatki owsiane na mleku z wiórkami kokosowymi, herbata z cytryną.  Jabłko
Banan, chrupki kukurydziane.Woda mineralna niegazowana.
Kotlety drobiowe panierowane, ziemniaki puree z koperkiem, buraczki gotowane - zasmażane, surówka z marchewki i ananasa, kompot wieloowocowy.
Środa
22.11.2017r.

Pieczywo mieszane z masłem, kiełbasą krakowską podwędzaną, papryka żóółta, słonecznik prażony. Herbata miętowa.  Jabłko.
Mandarynka, wafel ryżowy.Woda mineralna z miętą i z cytryną.
Barszcz czerwony zabielany z makaronem. Pizza z szynką, żółtym seremz sosem pomidorowo-ziołowym. Kompot wiśniowy.
Czwartek
23.11.2017r.
Pieczywo mieszane z masłem, szynką drobiową, pomidor, kiełki rzodkiewki. Jabłko.
Herbata z cytryną.
Jogurt naturalny z konfiturą owocową i płatkami kukurydzianymi.. Woda mineralna niegazowana.
Gołąbki z mięsa mielonego z ryżem, kapustą włoską w sosie pomidorowym, ziemniaki puree z koperkiem, ogórek kwaszony. Sok jabłkowy.
Piątek
24.11.2017r
Dzień Pluszowego Misia.
Pieczywo mieszane z masłem, żółtym serem, ogórek zielony Jabłko. Herbata  miętowa.
Baton Miś - Lubiś. Kakao.Woda z miodem i cytryną. Kapuśniak z wkładką mięsa, ziemniakami. Pierogi z truskawkami i jogurtem naturalnym.Kompot z czerwonej porzeczki.